این تست دالایی لاماست .فقط 3 پرسش وجود دارد و جواب ها شما را شگفت زده خواهند کرد . جواب ها را نخوانید زیرا مغز مانند چتر نجات عمل میکند ،وقتی که باز است بهتر کار میکند . اگر به جواب ها نگاه کنید نتیجه درستی نخواهید گرفت. این یک تست صادقانه است که اطلاعات زیادی از خودتان به شما میدهد .
1- نام این حیوانات را به ترتیب علاقه خود قرار دهید:
گاو
ببر
گوسفند
اسب
خوک
2- یک کلمه برای توصیف اسامی زیر بنویسید :
سگ
گربه
موش صحرایی
قهوه
دریا
3- به کسانی فکر کنید(کسانی که شما را بشناسند وبرای شما مهم باشند ) وآنها را به رنگهای زیر ربط دهید ( افراد تکراری نباشند)
زرد
نارنجی
قرمز
سفید
سبز
جوابهای شما باید دقیقا همانی باشند که مطلوب شماست .حالا تعابیر و تفاسیر جوابهایتان را بخوانید .
گاو یعنی کار
ببر یعنی غرور و فخر
گوسفند یعنی عشق
اسب یعنی خانواده
خوک یعنی پول
توصیف شما از سگ، شخصیت خود شماست.
توصیف شما از گربه،شخصیت شریک زندگی تان است.
توصیف شما از موش صحرایی،شخصیت دشمن شماست.
توصیف شما ازقهوه،تعبیر شما از رابطه زناشویی است.
توصیف شما از دریا ،زندگی خود شماست.
زرد: کسی که هیچ وقت فراموشش نخواهید کرد .
نارنجی:کسی که به نظر شما دوست واقعی تان است .
قرمز: کسی که شما به او عشق می ورزید .
سفید: جفت روح شماست.
سبز:کسی که تا آخر عمرتان اورا به خاطر خواهید داشت.
منبع : مجله موفقیت _________________
هرکه در سینه دلی داشت به دلداری داد
دل نفرین شده ماست که تنهاست هنوز
خيلي جالب و واقعي بود
دستت درد نكنه
مال من كه همش صدق مي كرد _________________ شبي از پشت يک تاريکي غمناک و باراني تو را با لهجه گلهاي نيلوفري صدا کردم. تمام شب براي با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهايت دعا کردم . پس از يک جستجوي نقره اي در کوچه هاي آبي احساس تو را از بين گلهايي که در تنهاييم روئيد با حسرت جدا کردم .
واسه من تقريبا درست بود _________________ ما آدما هميشه صداهای بلندو می شنويم؛پررنگهارو می بينيم و کارهای سختو دوست داريم؛غافل از اينکه خوبها آسون
ميان؛بی رنگ می مونن و بی صدا می رن
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید