تاریخ: جمعه 2 تیر 1385 - 20:42 عنوان: کی دوست داره نفر قبلی رو ببوسه؟
سلام این تاپیک رو تو یه انجمن دیده بودم شاید مسخره بیاد با همین عنوان و نوشته بود کی دوست داره نفر قبلی رو ببوسه؟
من دوست دارم نفر قبلی سیا بود و می بوسیدیم هم رو واشتی می کردیم _________________ وقتي صدايت کردم فرياد که زدم کلاغ ها همه از روي درختان پريدند مي گويند کلاغ شوم است اسم تو شور بود يا صداي من؟!!!
ای با با یه دفعه که نمی شه اول یه سلامی یه علیکی بعد .. تازه اونم می ترسم بعدش کار به جاهای باریک بکشه ....اصلا داداش ما بی خیالش شدیم نه فاعلیم نه مفعول _________________ سلام غریبه اشنا
منم با وحيد موافقم البته اگه نفر قبلم مهسا ارزو يا كيميا بودن ميشد يه كاريش كرد.
خوشحالم كه با سيا مشكلي نداري!
اما شما ها عمرا
اما حاضرم نفر قبلو... ......
این الناز چقدر خشنه.ولی چه کنم نفر قبلی تو هستی .ماچ.
از نفر بعدی که می خواد من رو ماچ کنه خواهش می کنم ماچش آبکی نباشه. _________________ آتیش داری داداش؟
ولی من که نیستم پس ماچ _________________ وقتي صدايت کردم فرياد که زدم کلاغ ها همه از روي درختان پريدند مي گويند کلاغ شوم است اسم تو شور بود يا صداي من؟!!!
وای چه فرصته توپی
اقا سجاد بگیر ماچ رو _________________ وقتي صدايت کردم فرياد که زدم کلاغ ها همه از روي درختان پريدند مي گويند کلاغ شوم است اسم تو شور بود يا صداي من؟!!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 76, 77, 78بعدی
صفحه 1 از 78
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید