تاریخ: چهارشنبه 26 بهمن 1384 - 06:20 عنوان: ~~ * آهنگ و ترانه های درخواستی ایرانی * ~~
سلام 8) ، در این تایپیک هر کی ، هر آهنگه درخواستی ایرانی داره بگه ، دوستانم همکاری کنند خوشحال میشیم ، پاینده باشید . _________________
میخوام بازم بخونم تو بارون از نگاهت , با اینکه خیلی خستم بگزرم از گناهت
آخه تو عزیزه قصه هامی آخه تو شعره روی لبامی
آخه جونه تو بسته به جونم اگه بری دیگه نمیتونم
آخه اسمه تو رو که میارم میشی همه ی دارو ندارم
از چی میترسی تو مهربونم من که رو عشقه تو موندگارم
من آهنگهاي
Dj ramin & Dj tupic رو ميخوام كي ميتونه برام جور كنه؟
البته كسي كه اينجا نمياد درخواستم خيلي بيخوديه _________________
امن نمی دونم شرمنده _________________ وقتي صدايت کردم فرياد که زدم کلاغ ها همه از روي درختان پريدند مي گويند کلاغ شوم است اسم تو شور بود يا صداي من؟!!!
کسی از گروه back street boys داره؟ _________________ ღفردا و دیروز با هم دست به یکی کردند دیروز با خاطراتش ماروفریب داد فردا هم با وعده هایش ما رو خواب کرد.....وقتی چشم باز کردیم امروز گذشته بود....ღ
آرزو میشه آهنگ (سرگرمیه تو شده بازی با این دل غمگین و خستم) رو بزاری؟ممنون _________________ ღفردا و دیروز با هم دست به یکی کردند دیروز با خاطراتش ماروفریب داد فردا هم با وعده هایش ما رو خواب کرد.....وقتی چشم باز کردیم امروز گذشته بود....ღ
كي خونده ؟
من گوش ندادم _________________
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4بعدی
صفحه 1 از 4
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید