چند وقته کاسبی حسابی کساده زودتر واسه وحید جان یکی رو پیدا کنید . _________________ سکوتم را به باران هديه کردم , تمام زندگي را گريه کردم , نبودي در فراق شانه هايت ، به هر خاکي رسيدم تکيه کردم
سلام خدمت همه دوستان عزیز من چند وقتی نبودم خوب به سلامتی عروس خانم جواب دادن یانه .
راستی یه فکری هم واسه اقا داود بکنین بنده خدا! _________________ سلام غریبه اشنا
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
بابا تبریک می گم امیدوارم که خوشبخت بشن آقا وحید بالاخره شما هم قاطی مرغا شدین وسارا خانم تبریک که بالاخر شما هم عروش شدین حالا مراسم عقد کی؟ وشام عروسی رو کجا می دن _________________ خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است / کارم از گریه گذشته براین می خندم
سلام خدمت همه دوستان عزیز من چند وقتی نبودم خوب به سلامتی عروس خانم جواب دادن یانه .
راستی یه فکری هم واسه اقا داود بکنین بنده خدا!
داود نه ، اسمش محمدِ
diako نوشته است:
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
بابا تبریک می گم امیدوارم که خوشبخت بشن آقا وحید بالاخره شما هم قاطی مرغا شدین وسارا خانم تبریک که بالاخر شما هم عروش شدین حالا مراسم عقد کی؟ وشام عروسی رو کجا می دن
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 65, 66, 67بعدی
صفحه 60 از 67
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید