تاریخ: یکشنبه 12 اسفند 1386 - 14:10 عنوان: یه کم توجه!
سلام
چند وقتی میشه که آقا سجاد به وب سایت خودشون کمتر سر می زنن ! حالا وقت ندارند یا چیز دیگه ما نمیدونیم . من می خواستم بگم که خود من وقتی پست می زدم و تشکر یا اظهار نظری از طرف بچه ها یا آقا سجاد میشد خیلی خوشحال می شدم و انگیزه پیدا می کردم که بیشتر مطلب گیر بیارم و بزارم . نمی خوام بگم نیاز دارم که همه از مطالبم تعریف کنند نه به هیچ وجه . اما فکر می کنم وقتی مطالب و پست هایی که زده میشه مورد توجه بچه ها ( ببخشید میگم بچه ها ) و به خصوص مدیر سایت قرار بگیره آدم دلگرم تر میشه و بیشتر سعی میکنه مطالب جدید بزاره . البته این فقط نظر منه بقیه رو نمی دونم
من که فعلا سرد شدم فقط یه سر می زنم و میرم .چون احساس می کنم هیچ کس هیچ مطلبی براش اهمیت نداره! _________________
هرکه در سینه دلی داشت به دلداری داد
دل نفرین شده ماست که تنهاست هنوز
قابل توجه سجاد
البته من مطمئنم كه مطالب مورد توجه بچه ها قرار ميگيره و همه اونا رو ميخونن. حالا سجاد هم حتما كار مهمي داره يا شايد مشكلي براش پيش اومده كه نميتونه بياد. وگرنه مطمئنا سجاد واسه وبش چيزي كم نميذاره. _________________ عيب هايم جواهراتند اگر از دست دوستي بگيرم...
سلام
من هم با شما کاملا موافقم. حداقل بحث های علمی رونق پیدا کنه . مثلا هر هفته راجع به یه موضوع بحث بشه بهتر از پست گذاشتن راجع به رنگ و ... نظر شما چیه؟؟
در مقایسه با فروم های دیگه....
به نظر من با یه خورده تلاش و وقت میشه سایت سجاد رو به اون بالا بالاها رسوند.
بیایید با یاری هم سایت خویش را کنیم آباد. _________________ این نیز بگذرد...
از اينکه به سايت خودتون علاقه نشون ميديد و در موردش نظر مي ديد از همه چيز با ارزش تره
باز هم ممنون
در مورد کم اومدن به سايت بايد بگم که چند وقتي هست که در جايي مشغول به کار شدم (به اصطلااااح!) به خاطر همين کمتر فرصت ميشه بيام سايت هر وقت هم که ميام سايت سعي مي کنم رسيدگي به پستهاي مهمتر رو تو اولويت قرار بدم
در هر صورت سعيم رو مي کنم که بيشتر رسيدگي کنم
در مورد نوشته ي فاطمه خانوم هم بايد بگم که نظر ندادن در مورد يک مطلب دليل بر بي استفاده و بي ارزش بودن اون مطلب نيست ، حداقل برای خود من پيش اومده که بارها از مطالب مفيد ديگران استفاده کردم و ازشون هم ممنونم ولي اگه قرار باشه زير هر مطلب بنويسيم "مرسي..." که اونوقت سايت پر ميشه از پست تشکر !!
ضمنا خيلي از بازديد کننده ها هم هستند که در سايت عضو نيستند و اکثرا از طريق موتورهاي جستجو وارد ميشن و از مطالب سايت و انجمنها استفاده مي کنن
دوستان می تونن با معرفی انجمنها به دیگران و افراد متخصص اونها رو به اینجا دعوت کنن تا همه بتونیم از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم
همچنين ممنون از نظر دو ساراي عزيز ! و دلسوزي کليه دوستان
نمونه بارزش من.من وب سایتو خیلی دوست داشتم و دارم.اما نمی دونم چرا دیگه نمیشه بیام _________________ و نمي دانم،گناهي است انگار
كه با هفت اقيانوس آب تفسير نمي شود
و سرنوشت تو ملكوتي مي شود
در تغيير سرنوشت من
www.nabzesard.blogfa.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید