[B]حالا،حالات روابط فمينيسمي را بررسي مي كنيم.
كلا سه حالت داره.آدما يا فمينيسمند يا مظلوم يا ظالم.مظلوميت از روي دوش آقايون برداشته شده ظالم بودن از روي دوش خانمهاي گل.حالا تشريح مي كنيم.
حالت اول:خانم مجرد فمينيسم:اتيش بسيار تندي دارند.كسي جرات ندارد به طرفشان برود و خدا به داد كسي برسد كه بهشان متلك بگويد.پاي حقوق بشر و هرچه كه هست را وسط مي كشند.سعي مي كنند عاشق هيچ مردي نشوند(اكثرا شكست مي خورند در اين مورد)
حالت دوم:خانم مجرد مظلوم.زياد باهاشون برخوردي نداشتم.به زودي زود با همكاري من و شما نسل اينها هم منقرض ميشه.
حالت سوم:مرد مجرد فمينيسم:اگه آقايون به هر زوري كه شده ارتقاع سطح تحصيل بدهند كه همگي وارد اين گروه پر افتخار و پر ستاره مي شوند.چون با ارتقاع سطح علمي و راه يافتن به دانشگاههاي معتبر كشور و البته جهان،به وضوح خواهند ديد كه جمعيت ايشان در مقابل خانمها و سطح علمي آنها بسيار ناچيز است.ولي كلا هركس توي اين صنف باشه،حتي اگر مرد باشه،باز هم قدمش روي چشم ما.
حالت چهارم:مرد مجرد ظالم:تا آخر عمرش جونش دربياد و تنها زندگي كنه.اين شعار اين گروه است.مرد ظالم=مرگ!!!
حالت پنجم:زن و مرد متاهل:زن فمينيسم.مرد از زمره ي ستمگران:زندگي زياد دوام نمي آورد.اما اكثرا به قتل منجر مي شود.طلاق درس سال گذشته بود.از مد افتاده و يكجورائي افت كلاس است.امسال آموزش قتل داريم.
حالت ششم:زن و مرد متاهل:زن فمينيسم،مرد فمينيسم.
زندگي آرام.زندگي شيرين.اما دوستان عزيز القابي را براي آقاي !! خانه درست كرده اند و بار ايشان مي كنند.از قبيل زي ذي(زندان زنان رو نمي گم،منظورم زن ذليله)البته اين آقايان اينقدر فهم و شعورشان بالاست كه با پوزخندي از كنار اين القاب رد شده و تمام آنرا با دل و جان مي خرند تا بالاخره آزادي و استقلال زنان بدست آيد.
حالت هفتم:زن و مرد متاهل:زن مظلوم و مرد ظالم:سوژه ي داغ ميز گردهاي حقوق بشر.البته نسلشان روز به روز با نلاش روز افزون اين گروه رو به انقراض است.به تازگي گزارش جديدي هم نداشته.
حالت هشتم:زن و مرد متاهل:زن مظلوم و مرد فمينيسم:
اصلا در كل تاريخ چنين چيزي وجود نداشته.search نتيجه اي نداشت.
حالا شما از كدام گروهيد؟ _________________ و نمي دانم،گناهي است انگار
كه با هفت اقيانوس آب تفسير نمي شود
و سرنوشت تو ملكوتي مي شود
در تغيير سرنوشت من
www.nabzesard.blogfa.com
معلومه محمد جان.شما جور ديگه باشي نمي توني زندگي كني.
الناز من؟نه.كدومي؟من كه نمي دونم! _________________ و نمي دانم،گناهي است انگار
در تغيير سرنوشت من
www.nabzesard.blogfa.com
دوستان گزارشي جديد رسيده از مورد 7.بريزيد سرش!!!! _________________ و نمي دانم،گناهي است انگار
در تغيير سرنوشت من
www.nabzesard.blogfa.com
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاي.در رفت.
گم شده:
يه پسر بچه 3 ساله روز سهشنبه 17 مهر 1386 - 19:28از خانه خارج گرديده و هنوز باز نگشته.اين فرد جديدا خطرناك شده.هركي پيداش كرد به كميته تحويلش بده و مژدگاني دريافت كنه! _________________ و نمي دانم،گناهي است انگار
در تغيير سرنوشت من
www.nabzesard.blogfa.com
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید