Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی

AhwazServer
وب سایت سجاد - آدرس جدید : www.1.Sajjad.ir: انجمنهای تخصصی

انجمنهای تخصصی سایت سجاد :: مشاهده موضوع - ارتباط بستنی و شخصیت
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست انجمنهای تخصصی سایت سجاد » سرگرمی و طنز

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
ارتباط بستنی و شخصیت
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
fati
کاربر قديمي
کاربر قديمي

عضو شده در: 2 مهر 1385

دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 21 تیر 1386 - 07:17    عنوان:  ارتباط بستنی و شخصیت پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چـه طـعـمی از بسـتـنـی رادوسـت داریــد؟ جالب است بدانید که ارتباط مستقیمی بین ویژگی های شخصیتی شـمـا با طعم بستنی دلخواهتان وجود دارد . در حقیقت ایـن تست خودشناسی بر پایه ی تحقیقات یک شرکت امـریکـایـی تولـید کننده ی بستنی به نام "ادیس گراند"شـکـل گـرفـتـه اسـت.پـس ازمـدتـی تـیـــم محققان به سـرپـرسـتی دکـترآلـن.هیـــرش رئیس بخش عصب شناسی موسسه تحقیقاتی بویایی چشایی شیکاگو مـوفق شدند که به ارتباط بین شخصیت افراد و طعم بستنی مورد علاقه آنها پی ببرند. نتایج این بررسی هادر حال حاضر پیش روی شماست. پس بدون معطلی ازبیـن بسـتـنی هـای زیــر طعم مورد علاقه تان را انتخاب کنید تا به نتایج جالبی درباره ویژگی های شصیت خود برسید. بفرمایید بستنی!

بستنی وانیلی
بستنی شکلاتی
بستنی گردویی
بستنی موزی
بستنی توت فرنگی

بستنی وانیلی

اگر بستنی وانیلی دوست دارید، فردی شاد و پرهیجان هستید که از روی انگیزه آنی و بدون فکر قبلی عمل می کنید. در زندگی خطرات زیادی را می پذیرید و اهداف بزرگی در سر دارید. انتظار شما از خودتان بسیار زیاد است و از ارتباط با اقوام نزدیک خود لذت می برید. به طور کلی شخصی خونگرم، پرتلاش، آرمانگرا، بااحساس و درمواردی درونگرا هستید.

بستنی شکلاتی

اگر بستنی شکلاتی را می پسندید، فردی سرزنده و بانشاط، خلاق، خوش لباس، برون گرا و فریبنده هستید. زندگی شما سرشار از شور و هیجان است و به سادگی روی دیگران تاثیر می گذارید. به طور کلی طرفداران این بستنی از اینکه در مرکز توجه دیگران باشند، لذت می برند و گرفتار شدن در روال عادی زندگی برایشان کسالت آور است.

بستنی گردویی

اگر به بستنی گردویی علاقه مندید، شخصی منظم، بادقت و کمال گرا هستید که به جزئیات بسیار اهمیت می دهید. در مسائل مالی محافظه کارید و اطرافیانتان شما را فردی باوجدان و وظیفه شناس می پندارند. علاوه بر این، پر جنب و جوش و پرتکاپوئید و در ورزش ها اغلب در پست مهاجم ظاهر می شوید تا گوی سبقت را از دیگران بربایید.

بستنی موزی

اگر طعم موزی را دوست دارید، شخص راحتی هستید که مسائل را ساده در نظر می گیرید. سخاوتمندید و در فعالیت هایتان متعادل عمل می کنید. صداقت در شخصیت شما دیده می شود و در عین حال دلسوز و مهربانید.

بستنی توت فرنگی

اگر بستنی توت فرنگی را انتخاب می کنید، فردی خجالتی هستید. با اینحال احساسات نیرومندی دارید. شکاک، مستبد، خودرای، و درون گرایید که به نکات جزئی و ظریف بسیار توجه می کنید. در قبال بسیاری از مسائل به راحتی خودتان را مقصر می دانید و درمواردی بداخلاق و بدبین می شوید. ازجمله ابعاد دیگر شخصیت شما این است که اعتماد به نفس کمی دارید.

توافق و سازگاری

بررسی این محققان نکته ی جالب توجه دیگری را نیز مطرح می کند، اینکه سازگاری افراد با یکدیگر نسبت به انتخاب طعم بستنی دلخواهشان چگونه است.

وانیلی: فردی که طعم وانیلی را می پسندد به احتمال زیاد با شخصی که او نیز همین طعم را انتخاب می کند، بهترین شکل سازگاری را دارد.

شکلاتی: شخصی که طعم شکلاتی را انتخاب می کند، با کسی که بستنی گردویی را دوست دارد، بیشترین توافق را نشان می دهد.

گردویی: چنین افرادی با دوستداران بستنی شکلاتی و گردویی هماهنگی خوبی دارند.

موزی: اشخاصی که طعم موز را می پسندند، قدرت سازگاری با هر نوع ذائقه و سلیقه را دارند و می توان گفت که خود را به خوبی با سایرین هماهنگ می کنند.

توت فرنگی: دوستداران بستنی توت فرنگی با شکلات دوستان بهتر کنار می آیند تا با سایرین .

هرکه در سینه دلی داشت به دلداری داد
دل نفرین شده ماست که تنهاست هنوز

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
تشکرها از این تاپیک
fati از این تاپیک تشکر میکنم 
fati
کاربر قديمي
کاربر قديمي

عضو شده در: 2 مهر 1385

دادن امتیاز

پست تاریخ: پنج‌شنبه 21 تیر 1386 - 07:21    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من از گردو خیلی خوشم میاد ولی بستنی گردویی نخوردم فکر می کنم بیشتر از بقیه خوشم میاد

هرکه در سینه دلی داشت به دلداری داد
دل نفرین شده ماست که تنهاست هنوز

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
Samira
کاربر قديمي
کاربر قديمي

عضو شده در: 12 اسفند 1384

دادن امتیاز

پست تاریخ: پنج‌شنبه 21 تیر 1386 - 12:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

منم از بستی موزی بیش تر خوشم می یاد البته وانیلی هم دوست دارم
شبي از پشت يک تاريکي غمناک و باراني تو را با لهجه گلهاي نيلوفري صدا کردم. تمام شب براي با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهايت دعا کردم . پس از يک جستجوي نقره اي در کوچه هاي آبي احساس تو را از بين گلهايي که در تنهاييم روئيد با حسرت جدا کردم .

www.hediye68.blogfa.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
david_1169
مدير انجمن "اخبار"
مدير انجمن

عضو شده در: 4 شهریور 1385

دادن امتیاز

پست تاریخ: جمعه 22 تیر 1386 - 01:14    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جالب بود فاطی جان
من شکلاتی خیلی دوست دارم
خیلی جالب بود برام چون دوستام بستنی گردویی و توت فرنگی خیلی دوست دارن!
الانم داشتم بستنی میخوردم که این مطلب رو دیدم
راستی جای شما خالی

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
sara
کاربر قديمي
کاربر قديمي

عضو شده در: 24 دی 1384

دادن امتیاز

پست تاریخ: جمعه 22 تیر 1386 - 12:50    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من موزي و شكلاتي رو خيلي دوست دارم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت

عضو شده در: 17 دی 1384

دادن امتیاز

پست تاریخ: پنج‌شنبه 18 مرداد 1386 - 05:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من بستني کاکائويي بيشتر دوست دارم ولي تو اين ليست نيست !
البته ميشه شکلاتي رو همون کاکائويي در نظر گرفت ،

بستني شکلاتي
اگر بستني شکلاتي را مي پسنديد، فردي سرزنده و بانشاط، خلاق، خوش لباس، برون گرا و فريبنده هستيد. زندگي شما سرشار از شور و هيجان است و به سادگي روي ديگران تاثير مي گذاريد. به طور کلي طرفداران اين بستني از اينکه در مرکز توجه ديگران باشند، لذت مي برند و گرفتار شدن در روال عادي زندگي برايشان کسالت آور است.

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
redgirl
کاربر قديمي
کاربر قديمي

عضو شده در: 17 آبان 1385
blank.gif

دادن امتیاز

پست تاریخ: دوشنبه 22 مرداد 1386 - 09:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

موزي و شكلاتي دوست دارم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
farnaz_jigi
کاربر حرفه اي
کاربر حرفه اي

عضو شده در: 26 مرداد 1386

دادن امتیاز

پست تاریخ: شنبه 27 مرداد 1386 - 23:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

شکلاتی فقط
وااااااای هوس کردم

بازگشت به بالای صفحه

david_1169
مدير انجمن "اخبار"
مدير انجمن

عضو شده در: 4 شهریور 1385

دادن امتیاز

پست تاریخ: پنج‌شنبه 1 شهریور 1386 - 00:57    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چقدر منو خانومم تفاهم داریم یه بوسش کنم حالا!

http://ahvazmount.blogfa.com

بازگشت به بالای صفحه

farnaz_jigi
کاربر حرفه اي
کاربر حرفه اي

عضو شده در: 26 مرداد 1386

دادن امتیاز

پست تاریخ: جمعه 2 شهریور 1386 - 23:58    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

هه دقیقآ...

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید