جالب بود
مورد توجه آقا حسن كه انقدر در مورد خانم ها بد ننويسه _________________ شبي از پشت يک تاريکي غمناک و باراني تو را با لهجه گلهاي نيلوفري صدا کردم. تمام شب براي با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهايت دعا کردم . پس از يک جستجوي نقره اي در کوچه هاي آبي احساس تو را از بين گلهايي که در تنهاييم روئيد با حسرت جدا کردم .
مرسی خیلی باحال بود _________________ ما آدما هميشه صداهای بلندو می شنويم؛پررنگهارو می بينيم و کارهای سختو دوست داريم؛غافل از اينکه خوبها آسون
ميان؛بی رنگ می مونن و بی صدا می رن
حالا دیگه ما جوری شدیم که میشه در موردمون حرف زد
اره؟
نه جانم
مشکل از شماست که فوق العاده خاله زنک و بد بینین مگه نه بچه ها؟ _________________ بهار بهترين بهانه براي آغاز و آغاز بهترين بهانه براي زندگيست
اره خیلی شدید _________________ ما آدما هميشه صداهای بلندو می شنويم؛پررنگهارو می بينيم و کارهای سختو دوست داريم؛غافل از اينکه خوبها آسون
ميان؛بی رنگ می مونن و بی صدا می رن
بنظر من این تاپیک خیلی زشت وزنندس که حتی ادم شرم می کنه جواب بده من فقط یه چیز بگم وقضات با خود خانما باشه .بنظر شما اگه بجا کلمه پسرای ام.... می گفتیم دخترای امروزی شما خانما چندشتون نمی شد _________________ سلام غریبه اشنا
من كه تا تونستم عدالت را رعايت كردم
خود خانم ها جوري هستن كه ميشه براشون اين حرفا را بيشتر درست كرد
اول من نامرد نیستم چون اصلا مرد نیستم که نامرد باشم نا زنم که ندارم پس نتیجه مگیریم که من یک خانم محترم و با شخصیتی هستم
بله درست می گید خیلی عادلانه بوده فقط نمی دونم چرا از10تا مطالبی که می ریختید 8 تا ضد خانم ها بوده 2تا شم به قول خودتون برای اینکه دل ما خانم ها نشکنه ضد آقایون گفتید .
ما خانم ها مثلا چه جوری ایم که حرف می شه براش درآورد به عرضتون برسونم که خانم ها هرچی باشند از شما آقایون خیلی بهترند که فقط لقب جنس قوی رو یدک می کشید و الا هیچ کاری ازدستتون به جز عیاشی برنمی یاد (البته به کسی بر نخوره من کلا عرض کردم شخص خاصی مد نظرم نبود . بازم اگه به کسی بر خورد ببخشید )
البته آقا حسن من از این اخلاقتون که وقتی می خواهید چیزی بنویسید اول با نام خدا شروع می کنید خیلی خوشم می یاد امیدوارم همه کارهاتونو با نام خدا شروع کنید وهمیشه زیر سایه پروردگار باشید . _________________ شبي از پشت يک تاريکي غمناک و باراني تو را با لهجه گلهاي نيلوفري صدا کردم. تمام شب براي با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهايت دعا کردم . پس از يک جستجوي نقره اي در کوچه هاي آبي احساس تو را از بين گلهايي که در تنهاييم روئيد با حسرت جدا کردم .
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6بعدی
صفحه 1 از 6
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید