با عرض سلام
شرکت هملون اقدام به تولید و پخش رپید کارت در بازار نموده است، کاربران می توانند بدون مراجعه به بانک و با خرید این کارت ها از نمایندگی های فروش شرکت هملون با مراجعه به سایت، کارت خریداری شده را فعال کنند و از همان موقع که کارت فعال شد شروع به استفاده از کارت نمایند. این کارت ها در پنج نوع می باشند که پنج روزه ( خاکستری) 3000 و یک ماهه (قرمز) 500/11 و سه ماهه (سبز) 27000 و شش ماهه (آبی) 48000 و یک ساله (زرد) 86000 تومان می باشد، عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به سایت شرکت هملونwww.webandshop.com و www.hameloon.com مراجعه نمایند.
رپید شیر مجموعه ای از سرورهاست که هر چه را بتوان تصور کرد روی آن ها ذخیره شده، از جمله کتب مرجع، مجموعه نرم افزارها، بازی ها، فیلم ها و موسیقی ها و... شما می توانید هر چه را که بخواهید در رپید شیر پیدا و به راحتی دانلود نمایید و یا هر چه را بخواهید بر روی این سرورها آپلود نمایید.
شرکت هاملون نماینده رسمی فروش اکانت های رپید شیر در ایران است. شما با خرید اولین اکانت 8000 امتیاز دریافت می کنید و با شارژ کردن اکانت خریداری شده خود در قبال هر ماه 1000 امتیاز دیگر دریافت می دارید و با هر 10000 امتیاز یک ماه اکانت رایگان دریافت خواهید کرد. به عنوان مثال بهترین حالت خرید این است که یک اکانت یک ماهه خریداری نمایید و 8000 امتیاز دریافت کنید سپس آن را در ماه های بعدی شارژ نموده تا امتیازات خود را افزایش دهید و سریعتر به میزان 10000 امتیاز دست یابید قیمت این اکانت ها به صورت زیر می باشد
یک ماهه 11500 – سه ماهه 27000 – شش ماهه 48000 – یکساله 86000 تومان
www.hameloon.com آدرس سایت
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید